A legjobb marketing az ajánlás!

Vevővélemény videó

A vevők elmondják, amit gondolnak!

A Vevővélemény videó elsődleges célja a referenciáink látványos és hiteles megjelenítése.

A Vevővélemény videó akkor igazán hatékony, ha forgatott anyagból készül.

Vevővélemény videó készítésére általában előadásokon, oktatásokon, illetve szolgáltatásokat értékesítő cégek kérnek minket, de webáruházat, vagy fizikai boltot üzemeltetőknek is ajánlott termék.

Nézzen bele Vevővélemény videó gyűjteményünkbe

Az alábbi lejátszási listában található összes Vevővélemény videó már bizonyított ügyfeleinknél.
Nézze meg referenciaként és egyben inspirációként is.

A Vevővélemény videó

A Vevővélemény videó egy kiváló lehetőség a referenciáink kiemelt megmutatására. A legjobb ügyfeleket, hírességeket különösen érdemes ilyen módon megmutatni a weboldalunkon.

Nem szükséges minden ügyfelünkkel Vevővélemény videó forgatása, de néhány (5-10 darab) elkészítése máris sokat dob a cég bizalomfaktorán és a megítélésén.

A Vevővélemény videó jellemzően forgatott anyag, amelyben a kamerának beszélnek az Ön vevői. Felkészült csapat kiválóan oldja a lámpalázat, ráhangolja az ügyfelet a szereplésre, így ez nem teher, hanem valódi szórakozás lesz a szereplőknek is.

A Vevővélemény videó leforgatható színészekkel, statisztákkal is, akik valódi vevők gondolatait tolmácsolják, ugyanakkor a leghitelesebb ha maga a vevő szerepel ezeken.

Miért jó választás egy Vevővélemény videó?

A Vevővélemény videó hasznos: a weboldalon a termékeknél, referenciáknál feltüntetve, akár a boltban az ügyfélváróban levetítve, illetve a közösségi oldalakon használva.

Első számú előnye a bizalomkeltés, hiszen megerősíti, hogy valós és értékes a cég, a termék vagy szolgáltatás. Kiemelten támogatja az eladást, továbbá a kifogáskezelésben is jól működik.

  • bizalomépítés – 99%
  • Sales támogatás – 99%
  • Kifogáskezelés – 61%

Íme még néhány Vevővélemény videó

Nézzen bele még néhány Vevővélemény videónkba: