Kinek a szolgáltatás, kinek a termék…

Termékbemutató videó

Mondjon el mindent arról, amit árul

A Termékbemutató videó elsődleges célja az eladás segítése, a döntés gyorsítása és a kifogások „automatizált” kezelése.

A Termékbemutató videó lehet animáció, lehet animált marketing videó és lehet forgatott anyag is.

Termékbemutató videó bemutatja termék elkészülési folyamatát, a használati útmutatót, a problémától a megoldásig vezető lépéséket és a kreativitás valamint a termék függvényében még sok mindent.

Nézzen bele Termékbemutató videó gyűjteményünkbe

Az alábbi lejátszási listában található összes Termékbemutató videó már bizonyított ügyfeleinknél.
Nézze meg referenciaként és egyben inspirációként is.

A Termékbemutató videó

A Termékbemutató videó egy kiváló lehetőség a termékünk, szolgáltatásunk kiemelt megmutatására. A saját termékünket a legelőnyösebb módon mutatjuk be: figyelemfelkeltő vizualitással, röviden, tömören.

Nem szükséges minden termékről Termékbemutató videó készítése, de a kiemelt termékekről mindenképpen érdemes készíteni ilyet. Persze lehetséges ebből egy egész sorozatot is gyártani és mindent bemutatni, hasonló megjelenéssel.

A Termékbemutató videó lehet rajzfilmes animáció, vagy képekből összeállított animált videó is. Forgatásra is van lehetőség statisztával vagy színésszel, illetve a cég munkatársával, vezetőjével.

p

Miért jó választás egy Termékbemutató videó?

A Termékbemutató videó hasznos: a webshopban a termékeknél feltüntetve, akár a boltban az ügyfélváróban levetítve, illetve a közösségi oldalakon, hirdetésekben is használva.

Első számú előnye az időgazdálkodás, hogy nem kell százszor elmondani ugyanazt a termékről. Fontos, hogy építi a bizalmat és ezzel segíti az eladást is. Külön hasznos a kifogások kezelésére.

  • bizalomépítés – 99%
  • Időmegtakarítás – 87%
  • Kifogáskezelés – 88%

Íme még néhány Termékbemutató videó

Nézzen bele még néhány Termékbemutató videónkba: