Nincs minden nap Karácsony

Karácsonyi Videó Képeslap

Szívhez szóló ünnepi jókívánság

A Karácsonyi Videó Képeslap egy izgalmas, színes, változatos köszöntő, mely testre szabható a cége színeivel, logójával, ünnepi üzenetével.

A Karácsonyi Videó Képeslap kész mintákból kerül kiválasztásra, melyet testreszabunk a fentiek szerint. Jelenleg több, mint 600 képeslap mintából van lehetőség kiválasztani a leginkább tetszőt, számos kereshető attribútum (pl.: tematika, szín, hossz) alapján.

Készítünk mellé egy landing oldalt, ahová elhelyezzük a kész videót. És összeállítunk egy HTML e-mailt is, amit egyszerűen ki tud küldeni a listájára ügyfeleinek hírlevélben.

NézzEN bele Karácsonyi Videó Képeslap gyűjteményünkbe

Az alábbi Karácsonyi Videó Képeslapjaink már bizonyítottak ügyfeleinknél.
Nézze meg referenciaként és egyben inspirációként is.

A Karácsonyi Videó Képeslap

A Karácsonyi Videó Képeslap egy gyorsan elkészülő, könnyen eljuttatható és kevés időt lefoglaló megoldás Ön és ügyfelei számára. Színes, mozgó videó üzenet, mellyel ünnepi hangulatot kelthet, modern és hatékony formában.

Olcsó, sőt, minél több emberhez juttatja el, annál kevesebbre jön ki az egy főre jutó költsége – fix áron, egyszer megcsináltatja és kész. A Karácsonyi Videó Képeslap nem szennyezi a környezetet, nem kell fákat kivágni hozzá.

Számos előnye között van, hogy dinamikus, személyes üzenettel ellátható, nem kavarodik el, új vevőket is hozhat, nincs anyagigénye.

Összességében a Karácsonyi Videó Képeslap egy innovatív megoldás, amit egyszerűen lehet használni.

p

Miért jó választás egy Karácsonyi Videó Képeslap?

Szívhez szóló ünnepi üzenet, mely sok csatornán használható. Például Facebookon, Youtube-on, e-mailen, Instagramon, LinkedInen, vagy egyéb online felületen, illetve akár offline is.

Egyedi megjelenése és egyedi üzenete miatt a legjobb karácsonyi köszöntő. Az alkalomhoz illő meglepetés, mely pénztárcabarát. A nyitott szívek időszakában a legjobb imázserősítő.

  • Szívhez szóló – 101%
  • Egyedi meglepetés – 88%
  • Imázserősítő – 95%

Íme még néhány Karácsonyi Videó Képeslap

Nézzen bele még néhány Karácsonyi Videó Képeslapunkba: