Ezt mindenkinek látnia kell!

Hirdetés videó – reklám spot

Videó reklámok neten, tévében vagy ahol csak akarod!

A Hirdetés videó – reklám spot alkalmas bármely videós reklámfelület tartalmi feltöltésére. Legyen szó displayről, tévéreklámról vagy akár videós hirdetésről.

A Hirdetés videó – reklám spot esetében nincs tartalmi kötöttség: lehet forgatott, animált, rajzolt is. A reklámkészítés szabályait érdemes csak betartani.

A Hirdetés videó – reklám spot használható mindenféle platoformon vagy helyszínen, ahol videós hirdetést helyezünk el a cégünk számára.

NézzEN bele Hirdetés videó – reklám spot gyűjteményünkbe

Az alábbi lejátszási listában található összes Hirdetés videó – reklám spot már bizonyított ügyfeleinknél.
Nézze meg referenciaként és egyben inspirációként is.

A Hirdetés videó – reklám spot

A Hirdetés videó – reklám spot azért készül, hogy egy konkrét hirdetési felületet megtölthessünk tartalommal. Érdemes a koncepciót a konkrét felülethez alakítani, például egy Volánbuszon lejátszott hirdetés tartalma más, mint ugyanazon cég televízióban vetített reklámja, ha hatékonyan szeretnénk hirdetni. (Természetesen lehetséges ugyanazt a hirdetést elhelyezni mindenütt, csak nem minden esetben tanácsoljuk.)

Ez a videó típus a megjegyezhetőségre apellál, és egy jól elkészített spot megnézése után özönlenek a boltba az emberek.

A Hirdetés videó – reklám spot bármilyen tartalommal bírhat: szereplőkkel, színészekkel, rajzfilmfigurákkal vagy animációkkal is készülhet a koncepció és a büdzsé keretein belül szabadon.

A Hirdetés videó – reklám spot tervezésekor érdemes alaposan figyelembe venni, hogy hol fog megjelenni, mi az egyetlen fő üzenet, amit átadni kívánunk és erre felfűzve megalkotni a videót.

Miért jó választás egy Hirdetés videó – reklám spot?

A Hirdetés videó – reklám spot lényegében a klasszikus reklámot jelenti, de ma már ennek ezer formája lehet. Mind a drágább, mind a nagy nézettségű, de cserébe kisebb azonnali konverziót generáló felületeken is érdemes ilyen videót használni.

Akkor érdemes ezt az eszközt használni, ha az a cél, hogy megjegyezzék és megvásárolják a márkát / terméket a nézők. Bármely videós felületen, rövid hirdetésre ezt ajánljuk.

  • Márkaerősítés- 88%
  • Értékesítés támogatás – 94%
  • Megjegyezhetőség – 76%

Íme még néhány Hirdetés videó – reklám spot

Nézzen bele még néhány Hirdetés videó – reklám spotunkba: