Mutasd a vlogodat, megmondom ki vagy!

VLOG – videóblog – BLOG

A szakértői kommunikáció szuperfegyvere: VLOG!

A VLOG – videóblog célja, hogy kimaxolja a szakértői státuszt rendszeres megjelenésekkel, hasznos tanácsokkal, okos gondolatokkal.

A VLOG – videóblog forgatott anyagból készül. Itt nem feltétlenül a profi minőség a legjobb út, lehet egy mobillal is szuper VLOGot készíteni.

A VLOG – videóblog egy természetesnek ható videós üzenetsorozat, amely hasznos információkat, helyzeteket mutat meg az iparágából, termékéről, szolgáltatásairól.

NézzEN bele VLOG – Videóblog gyűjteményünkbe

Az alábbi lejátszási listában található összes VLOG – videóblog már bizonyított ügyfeleinknél.
Nézze meg referenciaként és egyben inspirációként is.

A VLOG – Videóblog

A VLOG – videóblog általában egy olyan videósorozat, amelyben szakértőként megjelenik a cég vezetője vagy munkatársa és hasznos információkat ad át a vevőknek.

Nálunk ez készülhet úgy, hogy egy szuszra (1 vagy többnapos forgatás alatt) felveszünk több anyagot, majd a megbeszélt ütemezéssel készítjük el és publikáljuk.

A VLOG – videóblog készítése során nem feltétlenül szükséges hardcore technikai apparátus, okostelefonnal és pár hasznos kiegészítővel is elkészíthetőek ezek a videók, így hiteles hatást keltenek, ráadásul megfizethetőek kisebb cégek számára is. Foroghat szabadban, irodában, de green stúdióban is.

A VLOG – videóblog posztolása segíti a cég online marketingjét.

Miért jó választás egy VLOG – videóblog – BLOG?

A VLOG – videóblog támogatja a cég online marketingjét, hiszen egy ilyen videót elhelyezhetünk jó leírásokkal, linkekkel a legtöbb videómegosztó és közösségi oldalon.

Pozitív SEO hatása van, mivel a videókeresőben is előrekerülhet a cég a jól kulcsszavazott videók segítségével. Szakértői státuszt emel és könnyebben kialakíthatja a bizalmat egy élő találkozásnál.

  • Keresőoptimalizálás támogatás – 91%
  • Szakértői státusz – 95%
  • Bizalomépítés – 103%

Íme még néhány VLOG – videóblog – BLOG

Nézzen bele még néhány VLOG – Videóblogunkba: