Olvasva tanul az ember – meg videóból!

Cikk videó – post videó

Nem olvassák végig a cikkeit?

A Cikk videó – Post videó lényegében egy megírt blogbejegyzés vagy cikk átültetése videóra. Gyakran alkalmazzák ezt ma már hírportálok, blogok, hogy kielégítsék az olvasni kevésbé szerető látogatókat is.

A Cikk videó – Post videó többnyire videós vágóképek, fotók, illusztációk és feliratok összességéből áll, esetleg narrálható.

A Cikk videó – Post videó készítésére általában azok kérnek minket, akiknek a jó helyezések ellenére visszaesik a cikkjeiknél az oldalon eltöltött idő.

NézzEN bele Cikk videó – Post videó gyűjteményünkbe

Az alábbi lejátszási listában található összes Cikk videó – Post videó már bizonyított ügyfeleinknél.
Nézze meg referenciaként és egyben inspirációként is.

A Cikk videó – Post videó

A Cikk videó – Post videó egy új formátum, amivel kibővítheti a cég blogját, vagy szakmai cikkeit. Legyen szó régi cikkek felújításáról vagy már az új cikkek posztolásáról ezzel a módszerrel is.

A Cikk videó – Post videó vágóképek (kisvideók, fotók, illusztrációk) és feliratok, narrációk összességéből áll. Nem szükséges rajta szerepelni a cégtől senkinek.

A Cikk videó – Post videó azok körében népszerű, akik szeretnék erősíteni a keresőben a helyüket, illetve akiknek a statisztikájából az derül ki, hogy a korábban megszokott oldalon eltöltött átlagidő lecsökkent.

Miért jó választás egy Cikk videó – post videó?

A Cikk videó – Post videó kifejezetten az adott blogbejegyzésbe ágyazva éri el hatását, illetve a közösségi oldalakon önmagában is megosztható, népszerű videó típus.

A jól kulcsszavazott videó erősít a keresőben, így SEO hatása magas. Továbbá növekszik segítségével az oldalon töltött idő. Ezáltal a weboldal statisztikája javul, sőt a visszatérő látogatókra is van hatása.

  • SEO – 99%
  • hatás az Oldalon töltött időre – 78%
  • Visszatérésre ösztönzés – 65%

Íme még néhány Cikk videó – post videó

Nézzen bele még néhány Cikk / Post videónkba: