Jó cégnek is kell a cégér!

Cégbemutató videó

Mutassa be a cégét könnyedén!

A Cégbemutató videó célja a cég értékeinek, felépítésének bemutatása. Imázsépítésre, bemutatkozó anyagnak kiváló eszköz.

A Cégbemutató videó készülhet forgatott anyagból, animált megoldásokkal vagy a kettő kombinációjából is.

Cégbemutató videó készítésére általában 5 fősnél nagyobb cégek kérnek fel minket. Az eredmény támogatja az eladást is, segíti a megértést és forgatott anyag esetén gyorsan építi a bizalmat, hiszen a szereplők nem lesznek idegenek az ügyfeleinek. 

NézzEN bele cégbemutató videó gyűjteményünkbe

Az alábbi lejátszási listában található összes Cégbemutató videó már bizonyított ügyfeleinknél.
Nézze meg referenciaként és egyben inspirációként is.

A cégbemutató videó

A Cégbemutató videó egy gyors bemutatkozási lehetőség, mellyel esélyt ad a vevőidnek, érdeklődőinek, hogy belelássanak a cégébe.

Cégének tagjai nem fognak minden egyes ügyféllel kapcsolatba kerülni, így egy Cégbemutató videó megmutatja a teljes csapatot, erősségeit, kvalitásait, nagyságát.

A Cégbemutató videó lehet animált, lehet forgatott, lehet vegyes is. Jól használható imázs építésre, találkozó előkészítésre, a weboldal „Rólunk” blokkjában is igényes, modern eszköz.

Lehet komoly, lehet szakmai, de éppen humoros, könnyed videó is – ez a Ön döntéseden múlik!

p

Miért jó választás egy Cégbemutató videó?

A Cégbemutató videó hasznos: ügyfélváróban levetítve, kirakatban, weboldalon és közösségi média felületeken is. Remek eszköz az e-mail aláírás részében is.

Első számú előnye az imázsépítés, azaz a cég pozitív bemutatása. Megfelelő  forgatókönyvvel az általános céges kommunikációt és az eladást is nagyban támogatja.

  • Imázs – 99%
  • Sales támogatás – 91%
  • Információ átadás – 95%

Íme még néhány Cégbemutató videó

Nézzen bele még néhány Cégbemutató videónkba: