Ami mindenkinek jár

15 Másodperc Hírnév

Adjon rendezvénye látogatóinak hírnév élményt!

A 15 másodperc hírnév egy rendezvény (pl.: kiállítás vagy konferencia) résztvevőinek ad lehetőséget arra, hogy röviden bemutatkozzanak. Az elkészült videót közzétesszük és a rendezvény résztvevői szabadon használhatják azt.

A 15 másodperc hírnév szolgáltatásunkat a rendezvény szervezője igényli azért, hogy hozzáadott értéket képviseljen az eseményén.

Egy rendezvényen akár 20-50 darab 15 másodperc hírnév videó is készülhet – akár a szünetekben, a programtól függően.

A 15 másodperc hírnév videó minden esetben forgatott, gyorsan elkészülő anyag.

NézzEN bele 15 másodperc hírnév gyűjteményünkbe

Az alábbi lejátszási listában található összes 15 másodperc hírnév videó már bizonyított ügyfeleinknél.
Nézze meg referenciaként és egyben inspirációként is.

a 15 másodperc hírnév

A 15 másodperc hírnév nem egy videó, hanem egy ajándék a rendezvény résztvevői számára. Egy lehetőség, hogy a saját témájukat bemutathassák és használják a videókat csatornáikon. Ebben a csomagban mi kitelepülünk az Ön konferenciájára, kiállítására. Ön a vendégeknek lehetőséget ad általunk, hogy készíthessenek egy 15 másodperces rövid videót (általában 1 percnél rövidebb lesz a végeredmény). Ebben jellemzően elmondják mivel foglalkoznak, hol érhetők el, mi a fő probléma, amit megoldanak. 

A 15 másodperc hírnév olyan lesz számukra, mint egy lift-bemutatkozás, azaz hasonlít arra az élethelyzetre, amikor egy fontos emberrel találkozunk a liftben és mindössze annyi időnk van felkelteni a figyelmét, amíg felérünk néhány emeletet.

A 15 másodperc hírnévben szerepelni a vendégeknek nem kötelező, de egy jó lehetőség. Egy rendezvényen akár 20-50 ilyen is készülhet. A vendégek a mondanivalójukat lényegében 1 nekifutásra mondják el, mely minimális vágással és némi utómunkával kerül publikálásra.

p

Miért jó választás egy 15 Másodperc Hírnév videó?

A 15 másodperc hírnév egy ajándék a rendezvény szervezőjétől a résztvevőknek, akik sokféle módon tudják használni a kis videót: közösségi médiában, weblapon, vagy ahol csak szeretnék. És egy vaskos előny a következő rendezvény értékesítéséhez!

A rendezvény hozzáadott értékét növeli és eladja a következő rendezvényt. A szereplőknek jó lehetőség gyakorolni a videós helyzeteket, ráadásul egy univerzálisan használható anyagot kapnak.

  • Hozzáadott érték – 103%
  • Eladja a következő rendezvényt – 95%
  • ingyen videó a résztvevőnek – 100%

Íme még néhány 15 Másodperc Hírnév videó

Nézzen bele még néhány 15 másodperc hírnév videónkba: