Csak az szép, ami igaz – meg a 3D animáció!

3D animáció

Mintha forgatott videó lenne, de nem az!

A 3D animáció kiváló eszköz termékek, vagy helyzetek megmutatására anélkül, hogy azok a helyzetek vagy termékek léteznének, illetve könnyen bemutathatóak lennének. Létező termék esetén pedig néha célszerűbb animációt készíteni, mint forgatni, pl. ha valami nagyon kicsi vagy nehezen hozzáférhető, ill. valaminek a működését akarjuk modellezni.

Segítségével utazhatunk térben és időben, valamint bemutathatunk olyan tárgyakat is, amihez más módon nem juthatunk hozzá.

Nézzen bele 3D animáció gyűjteményünkbe

Az alábbi lejátszási listában található összes 3D animáció már bizonyított ügyfeleinknél.
Nézze meg referenciaként és egyben inspirációként is.

A 3D animáció

A 3D animáció olyan módon mutatja meg a terméket, vagy egy jelenetet, amit forgatással körülményes vagy lehetetlen lenne elkészíteni. Gyakran használják oktató anyagokhoz is, illetve még csak tervezőasztalon lévő termék vizuális megmutatásához.

A 3D animáció előnye, hogy nem szükséges forgatás és élő szereplő az elkészítéséhez, ugyanakkor az elkészítése – az igényektől függően – hosszú ideig is tarthat és sok erőforrás szükséges hozzá.

A 3D animáció a legjobb akkor, ha egy termékhez befektetőket keres szívesen megmutatná videón, hogy fog kinézni anélkül, hogy akár prototípust gyártana. Illetve hasznos akkor, ha egy termék vagy helyszín vagy élethelyzet megmutatása körülményes lenne forgatással, illetve fényképek segítségével.

A 3D animáció nem igényel élő szereplőt, viszont lehetőség van narrációval ellátni. A narrátor lehet a cégvezető, a cég munkatársa, vagy képzett szinkronszínész is.

Miért jó választás egy 3D animáció?

A 3D animáció a termék különleges bemutatója. Kiváló illusztráció lehet egy oktatóanyaghoz is, illetve kreatívan számos területen használható.

Gyártás nélkül bemutatható vele a termék, segít termékelőnyöket bemutatni vagy látványterven előzetes felméréseket készíteni (pl. a leendő vevők körében megmutatva).

  • Termékelőnyök bemutatása – 97%
  • Termékbevezetést támogat – 81%
  • Működés, folyamatok bemutatása – 93%

Íme még néhány 3D animáció

Nézzen bele még néhány 3D animációnkba: