Nehéz attól venni, aki nem akar eladni!

Sales videó

A videó, ami elad!

A Sales videó egyetlen célja, hogy támogassa a termék vagy szolgáltatás eladását. Ebben a videóban megmutatható a termék, felsorolhatóak az érvek, előre kezelhetőek a kifogások és mindenféle marketing-kommunikációs eszközt bevethetünk.

A Sales videó lehet forgatott, animált vagy akár vegyes anyag is.

Ez a típusú videó használható többek között weboldalon, közösségi médiában, hirdetésként, és még e-mailben aláírás videóként is.

NézzEN bele Sales Videó gyűjteményünkbe

Az alábbi lejátszási listában található összes Sales videó már bizonyított ügyfeleinknél.
Nézze meg referenciaként és egyben inspirációként is.

A Sales Videó

A Sales videó nem titkolt célja, hogy támogassa az eladást. A weblapra téve gyorsítja a döntési folyamatot, hiszen összefoglalja a sales oldal tartalmát, vizuálisan feldobja az oldal egészét.

A Sales videó minden olyan marketing-kommunikációs trükköt, praktikát tartalmazhat, amit a cég használni szokott vagy kipróbálna a sürgetéstől, a  kifogáskezelésen át az érvek felsorolásáig.

A Sales videó a cég döntésétől függően lehet élőszereplős, animált vagy rajzolt. A szereplői lehetnek a cég munkatársai, vagy akár a cégvezető, de fizetett statisztákat, színészeket is felkérhetünk.

p

Miért jó választás egy Sales videó?

A Sales videó a weboldalon az érkezési (landing) oldalt dobja fel vizuálisan, miközben összefoglalja annak tartalmát.

Ez a videótípus meghosszabbítja az oldalon töltött időt, növeli az eladások számát és időt takarít meg a személyes értékesítőknek.

  • értékesítés támogatás – 102%
  • hatás az Oldalon töltött időre – 75%
  • hatás a Döntésmechanizmusra – 88%

Íme még néhány Sales videó

Nézzen bele még néhány Sales videónkba: