Különleges videók, minden helyzetre

Mitől lesz egy videó különleges?

Valójában nem a videó különleges. A videó, az videó. Különlegessé attól válik, hogy milyen tartalom szerepel benne, milyen technikával készül, vagy leggyakrabban pedig attól, hogy milyen különleges helyzetre készül. Mert helyzet az mindig van. Fontos bejelentés, jeles esemény, különleges tartalom, vagy ehhez hasonló.

Ismerje meg különleges helyzetekre szánt videóinkat!

A zöld háttér minden helyzetre alkalmas

A Green videó célja, hogy bármilyen helyzetben különleges megjelenéssel fejezze ki aktuális mondandóját.

Legyen szó egy sales szövegről, egy sztoriról vagy egy VLOG epizódról a Green videó jó választás, akár szeret szerepelni, akár kollégájával, vagy egy jó színésszel helyettesítené magát.

A speciális zöld háttér lehetőséget ad arra, hogy a szereplő mellett és mögött egyedi tartalmakat jelenítsünk meg.

Minden marketinges hazudik sztorizik!

A Sztori videó – történetmesélés célja, hogy egy valós vagy kitalált történetet, mesét mondjon el a cégről, a termékről, a szolgáltatásról, vagy ezek kiegészítéséről (storytelling).

A Sztori videó – történetmesélés hasznos gerilla videókban, vírusmarketing kampányokban is, de nem kizárólagosan, hiszen bármilyen kampányt feldob egy jó történet.

A Sztori videó – történetmesélés készülhet forgatott anyagból, előre kész videók összevágásából és narrálásával, illetve rajzfilmes, animált módon is.

Szívhez szóló ünnepi jókívánság

A Karácsonyi Videó Képeslap egy izgalmas, színes, változatos köszöntő, mely testre szabható a cége színeivel, logójával, ünnepi üzenetével.

A Karácsonyi Videó Képeslap kész mintákból kerül kiválasztásra, melyet testre szabunk a fentiek szerint. Jelenleg több, mint 600 képeslap mintából van lehetőség kiválasztani a leginkább tetszőt, számos kereshető attribútum (pl.: tematika, szín, hossz) alapján.

Készítünk mellé egy landing oldalt, ahová elhelyezzük a kész videót. És összeállítunk egy HTML e-mailt is, amit egyszerűen ki tud küldeni a listájára ügyfeleinek hírlevélben.

Szívhez szóló tavaszi jókívánság

A Húsvéti Videó Képeslap egy izgalmas, színes, változatos köszöntő, mely testre szabható a cége színeivel, logójával, ünnepi üzenetével.

A Húsvéti Videó Képeslap kész mintából kerül kiválasztásra, melyet testre szabunk a fentiek szerint. Jelenleg több, mint 80 képeslap mintából van lehetőség kiválasztani a leginkább tetszőt, számos kereshető attribútum (pl.: tematika, hossz) alapján.

Készítünk mellé egy landing oldalt, ahová elhelyezzük a kész videót. És összeállítunk egy HTML e-mailt is, amit egyszerűen ki tud küldeni a listájára ügyfeleinek hírlevélben.

Ennyi mindenkinek jár!

A 15 másodperc hírnév egy rendezvény (pl.: kiállítás vagy konferencia) résztvevőinek ad lehetőséget arra, hogy röviden bemutatkozzanak. Az elkészült videót közzétesszük és a rendezvény résztvevői szabadon használhatják azt.

A 15 másodperc hírnév szolgáltatásunkat a rendezvény szervezője igényli azért, hogy hozzáadott értéket képviseljen az eseményén.

Egy rendezvényen akár 20-50 darab 15 másodperc hírnév videó is készülhet – akár a szünetekben, a programtól függően.

Figyeleeeem, figyeleeeeem!

A Flashmob videó célja, hogy egy kreatív, élőben előadott figyelemfelkeltő megmozdulást (táncot, jelenetet, zenélést, bármit) rögzítsen és videó formában nagyobb tömeget érjen el, mint maga a flashmob.

A Flashmob videó mindig forgatott anyag, amelyben jellemzően sokan szerepelnek, ráadásul a beavatott szereplőkön felül az utca embere is spontán csatlakozhat az eseményhez – az igazán jól sikerült flashmobok esetén ez így is történik.

Ahogy az élet filmje lepereg!

A Timelapse videó célja, hogy átadja egy történés hangulatát, legyen az egy rendezvény, egy gyártási folyamat, egy nap az üzlethelyiségben.

A Timelapse videón élőben szerepelnek az emberek, ám mégsem szükséges a kamerának betanult vagy olvasott szöveget mondani, hanem csak történik az, ami. A Timelapse videó a történéseket felgyorsítva mutatja, így látványos eleme lehet a weboldalunknak, közösségi oldalunknak.

Ez valami egészen más!

Néha nem eladni akarunk, nem a céget bemutatni, nem hirdetni és nem okosakat mondani. Néha reagálunk egy helyzetre. Felköszöntünk valakit, ünneplünk valamit. Néha csak különlegessé tennénk egy pillanatot vagy eseményt.

Ezekre a helyzetekre is kínálunk videós megoldásokat. Máshová nem is tudnánk és nem is akarjuk besorolni ezeket a videókat. Ezek a különleges videók, minden helyzetre.

Van azonban még egy, ami nem fért be sehová: az Ön elképzelése. Mondja el nekünk bátran, mit álmodott mozgóképre, mi pedig legjobb tudásunk szerint teljesítjük.

Nézze meg a különleges videótípusokat, vagy vegye fel velünk a kapcsolatot és beszélgessünk arról, hogyan tudjuk bemutatni az Ön cégét videós eszközeinkkel.