Mese beszéd

Sztori videó

Minden marketinges hazudik sztorizik!

A Sztori videó – történetmesélés célja, hogy egy valós vagy kitalált történetet, mesét mondjon el a cégről, a termékről, a szolgáltatásról, vagy ezek kiegészítéséről (storytelling).

A Sztori videó – történetmesélés hasznos gerilla videókban, vírusmarketing kampányokban is, de nem kizárólagosan, hiszen bármilyen kampányt feldob egy jó történet.

A Sztori videó – történetmesélés készülhet forgatott anyagból, előre kész videók összevágásából és narrálásával, illetve rajzfilmes, animált módon is.

NézzEN bele Sztori videó gyűjteményünkbe

Az alábbi lejátszási listában található összes Sztori videó már bizonyított ügyfeleinknél.
Nézze meg referenciaként és egyben inspirációként is.

A Sztori videó – történetmesélés

A Sztori videó – történetmesélés egy kreatív megbeszéléssel kezdődik. Kitaláljuk, hogy valós vagy fiktív történetet mutatunk-e meg. Végiggondoljuk, hogy termékünk, szolgáltatásunk a történet főszereplője legyen – azaz végig jelen legyen, vagy csupán a végkifejletben derül ki, hogy mit is mutatunk be ténylegesen.

Lényegében a legtöbb önéletrajzi film egy jól kidolgozott Sztori videó. Azok dramaturgiáját, ötleteit felhasználva az Ön cégéről vagy a cégvezetőről is készülhet egy rövid történet, amely meghatja, szórakoztatja a nézőket, miközben emeli a cég értékét vagy imidzsét, növeli a termékek eladását.

A Sztori videó – történetmesélés lehet forgatott videó, lehet animáció. Gyakori, hogy hírességek szerepelnek benne, de lehet a főszereplő a cég vezetője is, vagy egy munkatárs.

A forgatókönyv során a klasszikus történetmesélési alapelveket (bevezető, történet, lezárás, csúcspont, konfliktus stb.) használjuk és a rendelkezésre álló időkereten belül kialakítjuk a teljes dramaturgiát is.

p

Miért jó választás egy Sztori videó?

Egy Sztori videó – történetmesélés feldobja a kampányt, kiegészíti a weboldalt, hozzáadott érték a céghez, amely – ha elég emberhez jut el – többet ér, mint bármilyen főkönyvi kivonat.

Minden kommunikációs csatornához hozzáadott értéket képvisel a történet. Emellett növeli az elkötelezettséget és hatással van az eladásra, megítélésre is.

  • Hozzáadott érték – 97%
  • történetmesélés – 100%
  • Sales sikerességének befolyásolása – 88%

Íme még néhány Sztori videó

Nézzen bele még néhány Sztori videónkba: