Olyan szép, mint az írott tojás

Húsvéti Videó Képeslap

Szívhez szóló tavaszi jókívánság

A Húsvéti Videó Képeslap egy izgalmas, színes, változatos köszöntő, mely testre szabható a cége színeivel, logójával, ünnepi üzenetével.

A Húsvéti Videó Képeslap kész mintából kerül kiválasztásra, melyet testreszabunk a fentiek szerint. Jelenleg több, mint 80 képeslap mintából van lehetőség kiválasztani a leginkább tetszőt, számos kereshető attribútum (pl.: tematika, hossz) alapján.

Készítünk mellé egy landing oldalt, ahová elhelyezzük a kész videót. És összeállítunk egy HTML e-mailt is, amit egyszerűen ki tud küldeni a listájára ügyfeleinek hírlevélben.

NézzEN bele Húsvéti Videó Képeslap gyűjteményünkbe

Az alábbi található összes Húsvéti Videó Képeslapjaink már bizonyítottak ügyfeleinknél.
Nézze meg referenciaként és egyben inspirációként is.

A Húsvéti Videó Képeslap

A Húsvéti Videó Képeslap egy gyorsan elkészülő, könnyen eljuttatható és kevés időt lefoglaló megoldás Ön és ügyfelei számára. Színes, mozgó videó üzenet, mellyel ünnepi hangulatot kelthet, modern és hatékony formában.

Olcsó, sőt, minél több emberhez juttatja el, annál kevesebbre jön ki az egy főre jutó költsége – fix áron, egyszer megcsináltatja és kész. A Húsvéti Videó Képeslap nem szennyezi a környezetet, nem kell fákat kivágni hozzá.

Számos előnye között van, hogy dinamikus, személyes üzenettel ellátható, nem kavarodik el, új vevőket is hozhat, nincs anyagigénye.

Összességében a Húsvéti Videó Képeslap egy innovatív megoldás, amit egyszerűen lehet használni.

Miért jó választás egy Húsvéti Videó Képeslap?

Szívhez szóló ünnepi üzenet, mely sok csatornán használható. Például Facebookon, Youtube-on, e-mailen, Instagramon, LinkedInen, vagy egyéb online felületen, illetve akár offline is.

Egyedi megjelenése és egyedi üzenete miatt a legjobb karácsonyi köszöntő. Az alkalomhoz illő meglepetés, mely pénztárcabarát. A nyitott szívek időszakában a legjobb imázserősítő.

  • Szívhez szóló – 101%
  • Egyedi meglepetés – 88%
  • Imázserősítő – 95%

Íme még néhány Húsvéti Videó Képeslap

Nézzen bele még néhány Húsvéti Videó Képeslapunkba: