Egységben az erő!

Flashmob videó

Figyeleeeem, figyeleeeeem!

A Flashmob videó célja, hogy egy kreatív, élőben előadott figyelemfelkeltő megmozduálst (táncot, jelenetet, zenélést, bármit) rögzítsen és videó formában nagyobb tömeget érjen el, mint maga a flashmob.

A Flashmob videó mindig forgatott anyag, amelyben jellemzően sokan szerepelnek, ráadásul a beavatott szereplőkön felül az utca embere is spontán csatlakozhat az eseményhez – az igazán jól sikerült flashmobok esetén ez így is történik.

NézzEN bele Flashmob videó gyűjteményünkbe

Az alábbi lejátszási listában található összes Flashmob videó már bizonyított ügyfeleinknél.
Nézze meg referenciaként és egyben inspirációként is.

Flashmob videó

A Flashmob videón magát a flashmobot látjuk, azaz emberek előre szervezett, hirtelen csoportosulását. Ez sokszor valamely nyilvános helyen történik, ahol a résztvevők valami szokatlant csinálnak, tipikusan egy demonstrációt hajtanak végre, majd a csoportosulás ugyanolyan hirtelen fel is oszlik.

A Flashmob videó tehát magának a flashmobnak a rögzítése és népszerűsítése, amit leginkább vírusmarketingre használunk. Egy flashmob állhat például egy táncból, egy közös énekből vagy zenei előadásból, párnacsatából vagy mondjuk közös buborékfújásból is.

A Flashmob videó figyelemfelkeltő, gyorsan terjedő, látványos videó. Csapatunk segít Önnek a flashmob kitalálásában, megszervezésében, a rögzítésben és természetesen a videó vágásában, terjesztésében is.

Miért jó választás egy Flashmob videó?

A Flashmob videó a cég leglátványosabb reklámja lehet, amit minden felületen, de első sorban a videómegosztókon és a közösségi médiában használunk.

Erőssége a viralitás és a gerilla hatás. Mivel alulról szerveződő (vagy legalábbis annak látszó) eseményről van szó, ezért könnyebben befogadható reklámként a nézők számára.

  • Vírusmarketing – 89%
  • Gerilla hatás – 102%
  • Befogadhatóság – 91%

Íme még néhány Flashmob videó

Nézzen bele még néhány Flashmob videónkba: