Mese beszéd

Sztori videó – történetmesélés

Minden marketinges hazudik sztorizik!

A Sztori videó – történetmesélés célja, hogy egy valós vagy kitalált történetet, mesét mondjon el a cégről, a termékről, a szolgáltatásról, vagy ezek kiegészítéséről (storytelling).

A Sztori videó – történetmesélés hasznos gerilla videókban, vírusmarketing kampányokban is, de nem kizárólagosan, hiszen bármilyen kampányt feldob egy jó történet.

A Sztori videó – történetmesélés készülhet forgatott anyagból, előre kész videók összevágásával és narrálásával, illetve rajzfilmes, animált módon is.

NézzEN bele Sztori videó – történetmesélés gyűjteményünkbe

Az alábbi lejátszási listában található összes Sztori videó – történetmesélés már bizonyított ügyfeleinknél.
Nézze meg referenciaként és egyben inspirációként is.

A Sztori videó – történetmesélés

A Sztori videó – történetmesélés egy kreatív megbeszéléssel kezdődik. Kitaláljuk, hogy valós vagy fiktív történetet mutatunk-e meg. Végiggondoljuk, hogy termékünk, szolgáltatásunk a történet főszereplője legyen – azaz végig jelen legyen, vagy csupán a végkifejletben derül ki, hogy mit is mutatunk be ténylegesen.

Lényegében a legtöbb önéletrajzi film egy jól kidolgozott Sztori videó. Azok dramaturgiáját, ötleteit felhasználva az Ön cégéről vagy a cégvezetőről is készülhet egy rövid történet, amely meghatja, szórakoztatja a nézőket, miközben emeli a cég értékét vagy imidzsét, növeli a termékek eladását.

A Sztori videó – történetmesélés lehet forgatott videó, lehet animáció. Gyakori, hogy hírességek szerepelnek benne, de lehet a főszereplő a cég vezetője is, vagy egy munkatárs.

A forgatókönyv során a klasszikus történetmesélési alapelveket (bevezető, történet, lezárás, csúcspont, konfliktus stb.) használjuk és a rendelkezésre álló időkereten belül kialakítjuk a teljes dramaturgiát is.

Miért jó választás egy Sztori videó – történetmesélés?

Egy Sztori videó – történetmesélés feldobja a kampányt, kiegészíti a weboldalt, hozzáadott érték a céghez, amely – ha elég emberhez jut el – többet ér, mint bármilyen főkönyvi kivonat.

Minden kommunikációs csatornához hozzáadott értéket képvisel a történet. Emellett növeli az elkötelezettséget és hatással van az eladásra, megítélésre is.

  • Hozzáadott érték – 97%
  • történetmesélés – 100%
  • Sales sikerességének befolyásolása – 88%

Íme még néhány Sztori videó – történetmesélés

Nézzen bele még néhány Sztori videó – történetmesélés anyagunkba: