A nézőknek megáll majd az eszük!

Esemény-összefoglaló videó

Érezzék: milyen kár, hogy nem jöttek el!

Az Esemény-összefoglaló videó konferenciák, tréningek, kiállítások és egyéb élőben megtörtént rendezvények hangulatát, történéseit átadó videó.

Az Esemény-összefoglaló videó tartalmazhat jeleneteket az előadásokból, vágóképeket a közönségről, néhány ajánlást, vevővéleményt és ezek összességét.

Nézzen bele Esemény-összefoglaló videó gyűjteményünkbe

Az alábbi lejátszási listában található összes Esemény-összefoglaló videó már bizonyított ügyfeleinknél.
Nézze meg referenciaként és egyben inspirációként is.

Az Esemény-összefoglaló videó

Az Esemény-összefoglaló videó hangulatot ad át és azt az érzést közvetíti a nézőknek, hogy valamiről lemaradtak. Azoknak is érdemes ezzel a formával üzenni, akik viszont eljöttek: nekik az Esemény-összefoglaló videó általában jó érzéseket ad, emlékeket elevenít fel.

Az Esemény-összefoglaló videó kicsit lehet vevővélemény is, kicsit szakértő, kicsit referencia – egy igazán komplexen felhasználható anyag.

Az igazán jó Esemény-összefoglaló videó minden esetben forgatott – nagyon ritkán fényképek és animációk felhasználásával készül.

A videóban minden esetben a szervezők, előadók, illetve a rendezvény résztvevői szólalnak meg.

p

Miért jó választás egy Esemény-összefoglaló videó?

Az Esemény-összefoglaló videó egy híradás a rendezvényről. Egy különleges emlék a szervezők, jelenlévők számára, és könnyű a segítségével marketingezni a következő rendezvényt.

Hangulatot ad át, miközben ténylegesen és hitelesen azt mutatja be, ami ott és akkor történt. Támogatja az értékesítést is.

  • Hangulat – 100%
  • Hiteles, dokumentarista – 91%
  • értékesítés – 84%

Íme még néhány Esemény-összefoglaló videó

Nézzen bele még néhány Esemény-összefoglaló videónkba: