Ha érti a csíziót…

Szakértői videó

Okoskodás helyett szakértsen!

A Szakértői videó oktatásra, szakértői státusz kialakításárára alkalmas, inkább élőszereplős, de lehet néha animált videó.

A Szakértői videó egyes videóiban adhat tanácsokat, bemutathat esettanulmányt, végigmutathat egy folyamatot, miközben a nézőkben felerősíti a bizalmat az Ön szakértelme irányába.

Nézzen bele Szakértői videó gyűjteményünkbe

Az alábbi lejátszási listában található összes Szakértői videó már bizonyított ügyfeleinknél.
Nézze meg referenciaként és egyben inspirációként is.

A Szakértői videó

A Szakértői videó másodsorban az ember iránt, de elsősorban a szakértelme iránt növeli a bizalmat, elköteleződést.

A Szakértői videó lehet egy önálló alkotás, de akár egy egész sorozatban is megmutathatja, miért érdemes Önnel dolgozni. Elsősorban szakértőknek, tanácsadóknak ajánljuk, de gyakori szolgáltatók és terméket áruló cégek videós portfóliójába is.

A Szakértői videó a leggyakrabban forgatott anyag, de nem kizárt animált vagy rajzfilmes jellegű (animációs) megvalósítása sem.

Az esetek nagy részében a szolgáltató, vagy szakértő személy beszél rajta, színésszel adott esetben helyettesíthető, de a saját szereplés jobb hatást kelt.

p

Miért jó választás egy Szakértői videó?

A Szakértői videó olyan, mint egy tudományos előadás, ahol a nézők tágra nyílt szemmel figyelik az Ön tudását és isszák szavait. Laikus megfogalmazással is ütős egy ilyen videó, de a száraz szakmai tartalom is beleférhet, amennyiben a célközönség ezt megérti.

Szakértő státusz erősítésre a legjobb választás, továbbá a bizalomépítésre, illetve nagyban segíti az eladást, megkönnyítve azt, hogy az érdeklődőkkel egy nyelvet beszéljen.

  • Szakértői státusz – 104%
  • Bizalomépítés – 93%
  • Egy nyelvet beszélni a nézőkkel – 81%

Íme még néhány Szakértői videó

Nézzen bele még néhány Szakértői videónkba: