Ne fessük az ördögöt a falra (inkább az üzenetet videóra…)

Animált Marketing Videó

Egy rajzfilm, ami segíti a kommunikációt - magyarázó videó, explainer videó

Az Animált Marketing Videó célja a kommunikáció segítése az értékesítési, marketing vagy egyéb folyamataink során – látványos, rajzfilmes elemekkel.

Az Animált Marketing Videó – nevéből és jellegéből fakadóan – élő szereplő nélkül készül. A narrációt a cég munkatársa (esetleg megbízottja) vagy képzett szinkronszínész mondja el, de akár csak zenei aláfestéssel is készülhet.

Sok helyen rajzfilmes magyarázó videónak hívják ezt a megoldást.

NézzEN bele Animált Marketing videó gyűjteményünkbe

Az alábbi lejátszási listában található összes Animált Marketing Videó már bizonyított ügyfeleinknél.
Nézze meg referenciaként és egyben inspirációként is.

Az Animált Marketing videó

Az Animált Marketing Videó egy rajzfilmes megoldás egyszerű folyamatok bemutatására vagy a termék használatának prezentálására. Gyakori a felhasználása az úgynevezett „Hogyan működik?” jellegű témák esetén. Így is nevezzük: magyarázó videó, explainer videó.

Az Animált Marketing Videó egy jó forgatókönyv nyomán rajzfilmes elemekből készül. A helyszínek és szereplők kiválasztása, illetve a tartalmak megírása után sokszor gyorsabban készül el, mint egy átlagos forgatott videó, ráadásul itt nem kell szerepelnie senkinek.

Az Animált Marketing Videó narrációját megoldhatja a cég munkatársa vagy vezetője, esetleg megbízottja, vagy pedig az általunk szervezett képzett szinkronszínész is. A narráció helyettesíthető zenével is – ha a videó tartalma ezt lehetővé teszi és nincs szükség magyarázatra.

Miért jó választás egy Animált Marketing Videó?

Az Animált Marketing Videó szinte bármilyen kommunikációs célra jól használható. Gyakran a vásárlási, üzleti folyamatot ábrázoljuk vele és egyfajta magyarázó videóként funkciónál.

Kommunikációt és megértést segítő videóként az értékesítés és a marketing munkáját könnyíti meg.

  • fókuszált kommunikáció – 99%
  • Látványosság – 88%
  • Megértés – 97%

Íme még néhány Animált Marketing Videó

Nézzen bele még néhány Animált Marketing Videónkba: