Videók a termék vagy szolgáltatás bemutatására

El kell adni, amink van - erre is alkalmas a videó!

Az eladást lehet támogatni termékbemutatóval, szolgáltatás ismertetővel, esemény utáni összefoglalóval és még számos videós formátummal, melyek közt van élőszereplős, animált vagy éppen vegyes tartalmú is.

A termék vagy szolgáltatás eladása nehéz folyamat, melyet kiválóan ki tud egészíteni egy megfelelő videós ismertető. Kedvet csinál, információt ad és hangulatot fest.

Ismerje meg termék vagy szolgáltatás bemutatásra ajánlott videóinkat!

A vevők elmondják, amit gondolnak

A Vevővélemény videó elsődleges célja a referenciáink látványos és hiteles megjelenítése.

A Vevővélemény videó akkor a leghatékonyabb, ha forgatott anyagból készül.

Vevővélemény videó készítésére általában előadásokon, oktatásokon kerül sor, illetve szolgáltatásokat értékesítő cégek kérnek minket, de webáruházat, vagy fizikai boltot üzemeltetőknek is ajánlott termék.

Mondjon el mindent arról, amit árul

A Termékbemutató videó elsődleges célja az eladás segítése, a döntés gyorsítása és a kifogások „automatizált” kezelése.

A Termékbemutató videó lehet animáció, lehet animált marketing videó és lehet forgatott anyag is.

A Termékbemutató videó bemutatja a termék elkészülési folyamatát, a használati útmutatót, a problémától a megoldásig vezető lépéséket és a kreativitás valamint a termék függvényében még sok mindent.

Mondja el face to face mit árul!

A Beszélő fej – videó sorozat elsődleges célja az információ átadása, a szakértői státusz növelése és a szolgáltatás bemutatása.

A Beszélő fej – videó sorozat minden esetben forgatott anyag.

A Beszélő fej – videó sorozat egyes videóiban el tudja mondani, hogy mivel foglalkozik, át tud adni információkat, el tud mesélni pár történetet a munkájából – ezáltal építve a bizalmat a nézőben.

Okoskodás helyett szakértsen!

A Szakértői videó oktatásra, szakértői státusz kialakításárára alkalmas.

A Szakértői videó leginkább élőszereplős, de lehet néha animált videó is.

A Szakértői videó tanácsokat ad, esettanulmányt mutat be, végigvezet egy folyamaton, miközben a nézőkben felerősíti a bizalmat az Ön szakértelme iránt.

Érezzék, hogy milyen kár, hogy nem jöttek el!

A Esemény-összefoglaló videó konferenciák, tréningek, kiállítások és egyéb élőben megtörtént rendezvények hangulatát, történéseit átadó videó.

A Esemény-összefoglaló videó tartalmaz jeleneteket az előadásokból, vágóképeket a közönségről, néhány ajánlást, vevővéleményt és ezek összességét.

A Esemény-összefoglaló videó a belőle áradó hangulat segítségével könnyedén értékesíti a következő hasonló eseményen való részvételt.

Ebbe bele akarnak majd harapni a nézők!

Az Étel videó éttermek, catering cégek,  pékségek, vagy étel-gyártó üzemek kedvenc formulája.

Az Étel videó tartalmazhat fotókat a kész ételről vagy videókat az elkészülés folyamatáról. Lehet forgatott anyag, vagy videós adatbázisból vásárolt vágóanyag is, saját feliratokkal, narrációval.

Az Étel videó azért remek eszköz, mert az érzékekre hat: vágykeltő, ösztönös impulzusokat vált ki, és gyönyörű látványával is vásárlásra ösztönöz.

Mintha forgatott videó lenne, de nem az!

A 3D animáció kiváló eszköz termékek, vagy helyzetek megmutatására anélkül, hogy azok a helyzetek vagy termékek léteznének, illetve könnyen bemutathatóak lennének.

Létező termék esetén pedig néha célszerűbb animációt készíteni, mint forgatni – pl. ha valami nagyon kicsi vagy nehezen hozzáférhető, ill. valaminek a működését akarjuk modellezni.

Segítségével utazhatunk térben és időben, valamint bemutathatunk olyan tárgyakat is, amihez más módon nem juthatunk hozzá.

Videók a termék vagy szolgáltatás bemutatására

Ebben a kategóriában olyan videótípusokat és kész videókat mutatunk, amik a termék vagy szolgáltatás előnyeit, használatát, hangulatát mutatják be.

Ilyen videókban adhatunk szakértői tanácsokat, megmutathatjuk, hogy mihez is értünk igazán, miközben felépítjük a szakértői státuszt és az oktatás során kedvet is csinálunk a vásárláshoz.

A vevők véleménye erősíti a bizalmat a termék iránt, míg a termékbemutató közelebb hozza az eladandó árut az emberekhez az online térben is. Egy beszélő fejes, vagy szakértő videó státuszépítő hatással van. Rendezvényünk hangulatát esemény-összefoglalóval is átadhatjuk. Különösen nehéz ételt és olyan terméket videózni, amelyet nem lehet videózni. Előbbihez jó szem érzék kell, utóbbira pedig az animáció a megoldás.

Nézze meg a termék vagy szolgáltatás bemutatásra szánt videótípusokat, vagy vegye fel velünk a kapcsolatot és beszélgessünk arról, hogyan tudjuk bemutatni az Ön cégét videós eszközeinkkel.