Azt sem tudja hol áll a feje*

Beszélő fej – videó sorozat

Mondja el face to face mit árul!

A Beszélő fej – videó sorozat elsődleges célja az információ átadás, a szakértői státusz növelés és a szolgáltatás bemutatás.

A Beszélő fej – videó sorozat minden esetben forgatott anyag.

Beszélő fej – videó sorozat egyes videóiban el tudja mondani, hogy mivel foglalkozik, át tud adni információkat, el tud mesélni pár történetet a munkájából – ezáltal építve a bizalmat a nézőben.

Nézzen bele Beszélő fej – videó sorozat gyűjteményünkbe

Az alábbi lejátszási listában található összes Beszélő fej – videó sorozat már bizonyított ügyfeleinknél.
Nézze meg referenciaként és egyben inspirációként is.

A Beszélő fej – videó sorozat

A Beszélő fej – videó sorozat egy kiváló lehetőség a szolgáltatásunk, néha termékünk „emberarcú” megmutatására. Kiemelten bizalomépítő megoldás.

Nem szükséges sok Beszélő fej – videó sorozatot készíteni, sőt egy témát feldolgozó videó sem kell sok részből állnia. De ilyet minden szolgáltató weboldalán érdemes elhelyezni, mert nagyon sokat segít a megismerésben.

A Beszélő fej – videó sorozat kifejezetten forgatott anyag, néha használjuk vegyítve más videó típusokkal (például kiegészítjük animált megoldásokkal). Jellemzően a szolgáltató, vagy szakértő személy beszél rajta, színésszel adott esetben helyettesíthető, de a saját szereplés jobb hatást kelt.

Miért jó választás egy Beszélő fej – videó sorozat?

A Beszélő fej – videó sorozat olyan, mint egy névjegy, de sokkal-sokkal többet ad. Használja a weboldalán, közösségi oldalain, blogjában vagy hírlevelének kiegészítéseként.

Bizalomépítő, hiszen az emberek azonnal megismerik a szereplőt. Megállapodás-gyorsító, mert az elmondott információk után már nem fognak erre rákérdezni, továbbá az eladást is hatékonyan támogatja.

  • bizalomépítés – 100%
  • Megállapodás-gyorsítás – 91%
  • Eladás – 71%

Íme még néhány Beszélő fej – videó sorozat

Nézzen bele még néhány Beszélő fej – videó sorozat videónkba: