Terjed, mint a tűzvész

Gerilla videó

Dugja be a kisujját az ajtón ezzel a videóval!

A Gerilla videó célja a meghökkentő figyelemfelkeltés eszköztárával középpontba állítani egy témát, céget vagy terméket / szolgáltatást.

A Gerilla videó lehet direkt üzenet, vagy indirekt célzás – sokszor könnyed, humoros formában. Mindig egy fő üzenete van, amit különleges köntösben, a szokásostól eltérően mutat be.

A Gerilla videó legtöbbször forgatott anyag – de nem kizárólagosan.

NézzEN bele Gerilla videó gyűjteményünkbe

Az alábbi lejátszási listában található összes Gerilla videó már bizonyított ügyfeleinknél.
Nézze meg referenciaként és egyben inspirációként is.

A Gerilla videó

A Gerilla videó a „gerilla-marketing” egyik eszköze. Célja pontosan ugyanaz: kihasználni egy pillanatnyi lehetőséget arra, hogy az emberek felkapják a fejüket és beszéljenek egy témáról.

Általában a jó Gerilla videó kissé elrugaszkodott a valódi témától, néha nem is derül ki, hogy pontosan mi a fő üzenet csak a legvégén. Egy jó forgatókönyv alapján áll össze.

A Gerilla videót nem feltétlenül a weboldalunkra szánjuk, inkább a közösségi oldalakra, Youtubera, TikTokra és egyéb felületekre.

A Gerilla videó nem feltétlenül vicces – éppen ezért nem erőltetett. Lehet érzelmes, látványos, akár gyomorforgató is – függően a cég kommunikációs irányelveitől és bevállalósságától!

p

Miért jó választás egy Gerilla videó?

A Gerilla videó ha egyszer beindul, akkor elterjed és semmi nem állítja meg, csak az idő. Általában a jól sikerült Gerilla videók nagyon gyorsan közbeszéddé válnak, majd eltűnnek a semmibe, viszont a hosszútávú hatásuk megmarad.

Erővel nyomot hagyni tömegekben Gerilla videóval a leghatékonyabb – még ha a legnehezebb is. Egy világos üzenet átadására a legalkalmasabb. Minden esetben formabontó, meghökkentő.

  • Tömegkommunikáció – 97%
  • Vírusmarketing – 77%
  • meghökkentő, Formabontó – 100%

Íme még néhány Gerilla videó

Nézzen bele még néhány Gerilla videónkba: