Bevételszerzést segítő videók

A bevétel-generátor videók

A mai hirdetési zajban nagyon fontos egy jó kreatív és egy összeszedett, látványos videóformátum. Kétféle ember van: az egyik inkább olvasna, a másik videót nézne. Mindkettőnek meg kell felelni, mi pedig összeszedtük azokat a videós termékeinket, amik kifejezetten hirdetésekben, reklámokban teljesítenek jól.

Ismerje meg bevételszerzésre ajánlott videóinkat!

Sok érdeklődőt a Facebookról (közösségi médiáról)!

A Figyelemfelkeltő Facebook Videó kifejezetten a cég Facebook (közösségi média) hirdetéseinek, vagy Facebook-os videós kommunikációjának támogatása, általában animált eszközökkel.

A Figyelemfelkeltő Facebook Videó lényegében animált videó (az Üzleti Animált Videók kategóriájában korábban Vágykeltő Üzleti Animáció néven neveztük), azonban elhelyezhető benne forgatott anyag is.

A Figyelemfelkeltő Facebook Videó általában kétféle változatban készül: egy hosszabb (videós posztokhoz) és egy rövidebb (beágyazott videós hirdetésekhez). Alkalmas más felületeken történő megjelenésre, hirdetésre (pl.: Youtube, Insta, weblap stb.).

A videó, ami elad!

A Sales videó egyetlen célja, hogy támogassa a termék vagy szolgáltatás eladását. Ebben a videóban megmutatható a termék, felsorolhatóak az érvek, előre kezelhetőek a kifogások és mindenféle marketing-kommunikációs eszközt bevethetünk.

A Sales videó lehet forgatott, animált vagy akár vegyes anyag is.

Ez a típusú videó használható többek között weboldalon, közösségi médiában, hirdetésként, és még e-mailben aláírás videóként is.

Videó reklámok neten, tévében vagy ahol csak akarja!

A Hirdetés videó – reklám spot alkalmas bármely videós reklámfelület tartalmi feltöltésére. Legyen szó displayről, tévéreklámról vagy akár videós hirdetésről.

A Hirdetés videó – reklám spot esetében nincs tartalmi kötöttség: lehet forgatott, animált, rajzolt is. A reklámkészítés szabályait érdemes csak betartani.

A Hirdetés videó – reklám spot használható mindenféle platformon vagy helyszínen, ahol videós hirdetést helyezünk el a cégünk számára.

A sok csatornás kampány egyik fontos eleme!

A Kampány videó célja, hogy egy többelemes kampányt támogasson. A kampány építkezhet erre a videóra, vagy akár a videó egészítheti ki a kampányt – ezt a koncepció határozza meg.

A Kampány videó készülhet forgatott anyagból vagy animációból. A forgatott Kampány videó szereplője lehet színész, influenszer, híresség, de akár a cég munkatársa is.

Ütős, videós reklámok

Ebben a kategóriában olyan videótípusokat és kész videókat mutatunk, amik az érdeklődés generálásában, látogató- és vevőszerzésben segítenek.

Itt összeszedjük az előnyöket, elmondjuk mit árulunk és a figyelem felkeltése-megtartása mellett elérjük az átkattintást, vásárlást.

A figyelemfelkeltő videók nem csak Facebookon, hanem például Youtubeon, TikTokon is alkalmasak a figyelem felkeltésére.  A klasszikus reklámok terméket mutatnak be, érzelmeket váltanak ki és közben a praktikus oldalát is megmutatják a produktumnak. A sales videó a régi teleshopok világának legjobb trükkjeit használja az eladásra, míg a hirdetés videók ezer féle módon ágyazhatók be, használhatók a nagy tömegek elérésére, megszólítására.

Nézze meg az eladást segítő videótípusokat,vagy vegye fel velünk a kapcsolatot és beszélgessünk arról, hogyan tudjuk eladni az Ön termékét vagy szolgáltatását videós eszközeinkkel.