Ízleti videó, hiszen enni mindenki szokott!

Étel videó

Ebbe bele akarnak majd harapni a nézők!

Az Étel videó éttermek, catering cégek,  pékségek, vagy étel-gyártó üzemek kedvenc formulája.

Az Étel videó tartalmazhat fotókat a kész ételről vagy videókat az elkészülés folyamatáról. Lehet forgatott anyag, vagy videós adatbázisból vásárolt vágóanyag is, saját feliratokkal, narrációval.

Az Étel videó azért remek eszköz, mert az érzékekre hat: vágykeltő, ösztönös impulzusokat vált ki, és a gyönyörű látványával is vásárlásra ösztönöz.

Nézzen bele Étel videó gyűjteményünkbe

Az alábbi lejátszási listában található összes Étel videó már bizonyított ügyfeleinknél.
Nézze meg referenciaként és egyben inspirációként is.

Az Étel videó

Az Étel videó célja, hogy a nézők bele akarjanak harapni a kínált ételbe. Emellett tükrözik a cég hangulatát, stílusát is, mely lehet könnyed és laza, ugyanakkor lehet informálisabb is, függően a cég kommunikációs irányelveitől.

Az Étel videó lényegében a Termékbemutató videó egyik speciális változata. Külön kiemeljük, mert Étel videót készíteni egészen más, mint egyéb termékeket.

Az Étel videó jól kiegészíthető további forgatott anyagokkal, például a szakács vagy a konyhafőnök ajánlatával, illetve narrálva is el tudjuk készíteni.

Az Étel videón szereplő személyek, narrátorok lehetnek a cég munkatársai, vagy akár statiszták, színészek is.

Miért jó választás egy Étel videó?

Minden étteremnek szüksége van Étel videóra. Semmi nem tudja olyan jól átadni az étel lényegét, mint egy jól elkészített videós anyag.

Az Étel videó felkelti a vásárlási étvágyat. Jól használható ajánlatok bemutatására, vagy éppen a különlegességek kommunikálására.

  • VÁGYKELTÉS – 110%
  • Ajánlatok bemutatása – 77%
  • Vásárlás ösztönzés – 95%

Íme még néhány Étel videó

Nézzen bele még néhány Étel videónkba: