Videók a cége bemutatására

A cég mozgó arca...

A cégét sokféleképpen mutathatja be. Elmondhatja leendő vevőinek a történetét, az értékrendjét, megoszthatja a fontos tudnivalókat. Ezen felül a céges videók segítenek jó munkatársat találni, jól bemutatni a cégét a nézőnek. Videón hitelesebbek a vevők véleményei is. Sőt, a céglogóját is megmutathatja egy modernebb módon.

Ismerje meg cég bemutatásra ajánlott videóinkat!

Mutassa be a cégét könnyedén!

A Cégbemutató videó célja a cég értékeinek, felépítésének bemutatása. Imázsépítésre, bemutatkozó anyagnak kiváló eszköz.

A Cégbemutató videó készülhet forgatott anyagból, animált megoldásokkal vagy a kettő kombinációjából is.

Cégbemutató videó készítésére általában 5 fősnél nagyobb cégek kérnek fel minket. Az eredmény támogatja az eladást is, segíti a megértést és forgatott anyag esetén gyorsan építi a bizalmat, hiszen a szereplők nem lesznek idegenek az ügyfeleinek. 

A vevők elmondják, amit gondolnak!

A Vevővélemény videó elsődleges célja a referenciáink látványos és hiteles megjelenítése.

A Vevővélemény videó akkor igazán hatékony, ha forgatott anyagból készül.

Vevővélemény videó készítésére általában előadásokon, oktatásokon, illetve szolgáltatásokat értékesítő cégek kérnek minket, de webáruházat, vagy fizikai boltot üzemeltetőknek is ajánlott termék.

Munkatárs keresés sokkal hatékonyabban!

A Toborzó videó célja, hogy felkeltse a leendő munkatársak figyelmét a cég álláshirdetésére, átadja a hangulatot, a meglévő kollégák véleményét és felgyorsítsa a munkavállaló-keresést.

A Toborzó videó készülhet forgatott anyagból, animált megoldásokkal vagy a kettő kombinációjából is.

Toborzó videó készítésére általában 5 fősnél nagyobb cégek kérnek fel minket, akik tovább bővülnének. Az eredmény nem csak a munkatárs keresést erősíti, hanem a cég imázs építésére is hatással van.

Olyan, mint a céglogó, csak mozog is!

A Logó animáció célja a cég videós megjelenéseinek kiegészítése az első számú márkaelemmel: a logóval.

A Logó animáció különféle izgalmas effektekkel mozgatja meg és teszi látványossá az egyébként statikus logót.

Logó animáció készítésére cégmérettől függetlenül kérnek fel minket, hiszen egy kifejezetten kedvező áron elérhető, gyorsan elkészülő videós szolgáltatás.

Videók a cége bemutatására

Ebben a kategóriában olyan videótípusokat és kész videókat mutatunk, amik a cég egységét, hitvallását, üzenetét, márkáját adják át, mutatják be.

A cég értékeit összefoglalhatjuk ebben a négy videótípusban és céljainktól függően használjuk a vállalati külső – és néha belső – kommunikáció során.

A referenciák a bizalmat erősítik. A cégbemutató videó érzelmeket kiváltva hozza közelebb a céget a nézőhöz. A logó animáció dinamikussá és látványossá teszi a cégérünket. A toborzásra szánt videók pedig segítik a cég imázsát építeni a munkaerőpiacon.

Nézze meg a cég bemutatásra szánt videótípusokat, vagy vegye fel velünk a kapcsolatot és beszélgessünk arról, hogyan tudjuk bemutatni az Ön cégét videós eszközeinkkel.