Ami megtörtént, az megtörtént!

Timelapse videó

Ahogy az élet filmje lepereg!

A Timelapse videó célja, hogy átadja egy történés hangulatát, legyen az egy rendezvény, egy gyártási folyamat, egy nap az üzlethelyiségben.

A Timelapse videón élőben szerepelnek az emberek, ám mégsem szükséges a kamerának betanult vagy olvasott szöveget mondani, hanem csak történik az, ami. A Timelapse videó a történéseket felgyorsítva mutatja, így látványos eleme lehet a weboldalunknak, közösségi oldalunknak.

NézzEN bele Timelapse videó gyűjteményünkbe

Az alábbi lejátszási listában található összes Timelapse videó már bizonyított ügyfeleinknél.
Nézze meg referenciaként és egyben inspirációként is.

A Timelapse videó

A Timelapse videó elkészítése során elhelyezünk egy (vagy több) kamerát, a rendezvény vagy felvételi helyszín olyan pontján, ahonnét minden jól belátható. A kamera megadott időn keresztül felveszi a történéseket. A nyersanyagot mi megtisztítjuk, felgyorsítjuk és akár zenére dinamizáljuk.

A Timelapse videó különlegessége, hogy nagyon látványos. Egy gyártósor, egy építés, egy nap a munkahelyen, egy rendezvény kiállítótere – ezek mind mind megmutathatóak általa és persze még sok minden más is.

A Timelapse videó minden esetben a fenti módon forgatott anyag.

Miért jó választás egy Timelapse videó?

Használható weblapon, közösségi médiban, hírlevélben, píár megjelenésekben.

A Timelapse videó kiváló reprezentációja egy rendezvénynek, vagy a termék gyártási, kicsomagolási folyamatainak. Demonstrálható vele a boltba látogató vásárlói tömeg is akár.

  • Rendezvény reprezentáció – 88%
  • Folyamat bemutatás – 88%
  • Embertömeg bemutatás – 88%

Íme még néhány Timelapse videó

Nézzen bele még néhány Timelapse videónkba: